Christine M. Abrahamsen er uddannet cand.psych fra Aarhus Universitet i 1999 og er efteruddannet hos Psykologerne i Skejby, har offentlig autorisation, samt er certificeret NMT-terapeut - The Neurosequentiel Model of Therapeutics. Christine har arbejdet i Vejle Amts misbrugsbehandling. Hun har erfaring som supervisor i dagsinstitutioner og  døgninstitutioner, samt været underviser og foredragsholder. Christine arbejder dagligt med at hjælpe alle aldersgrupper, enkeltpersoner, par og familier.

 

 

John Lerche er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 1996. John er efteruddannet som psykoterapeut hos Psykologerne i Skejby, er autoriseret og har arbejdet som underviser på pædagoguddannelsen, samt som klinisk psykolog i den offentlige pædagogiske-psykologiske rådgivning. Han har erfaring med kursusafholdelse, foredrag, akut krisehjælp, gruppeterapi, individuel- og parterapi. John arbejder dagligt med at hjælpe alle aldersgrupper, enkeltpersoner, par og familier.

 

Vi tager alle henvendelser alvorligt og føler generelt et ansvar for vores klienter. Vi arbejder med at løse de frustrationer og vanskeligheder som den enkelte står overfor nu og her. Vi har endvidere altid et helhedsorienteret fokus på det enkelte menneske som vi møder i vores dagligdag.